top of page

Botox en injectables

Dr. Shèdy Taher is in 2024 weer aanwezig op:

24 juni

22 juli

19 augustus

16 september

 Bel, app of mail voor een gratis intake en

krijg antwoord op al je vragen!

06-12767000

of kijk voor meer informatie op www.kliniekbeyou.com

Hi YOU!

Even voorstellen! Ik ben dr. Shèdy Taher en BIG en NVCG geregistreerd esthetisch arts.  IK houd mij met veel passie bezig om jou,

de beste versie van jezelf te kunnen laten zijn

 #BYOUrbestself

Als esthetisch arts bied ik verschillende behandelingen aan ten aanzien van uiterlijke schoonheid, maar ook innerlijke gezondheid. Hierbij kun je denken aan botox en filler behandelingen, skinboosters, maar ook aan vitamine & proteïne drips.

Om optimaal bij te kunnen dragen aan een verantwoorde versie van het kunnen zijn, wie iemand wil zijn, maak ik alleen gebruik van A++ merken .

Daarnaast hecht ik veel waarde aan het op de voet blijven volgen van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en neem ik structureel deel aan cursussen en masterclasses ter beheersing van de nieuwste methoden en technieken.

Mijn missie is -met volle trots, en een flinke dosis aan bevlogenheid- om jou te laten zijn, wie jij wilt zijn, om jou hierbij in je kracht te zetten en mijn steentje bij te dragen aan jouw proces van uiterlijke schoonheid, maar ook innerlijke gezondheid en zelfvertrouwen 

image_edited.jpg


Wat zijn aangezichtsrimpels en hoe ontstaan deze.

Aangezichtsrimpels (lachrimpels, kraaienpootjes) ontstaan wanneer er gedurende langere tijd, bepaalde spieren in het gezicht steeds aangespannen worden.

Zo veroorzaken de glabellaire spieren tussen de wenkbrauwen onder andere de gelaatsuitdrukking “ontevredenheid”.

De rimpels, die hierdoor ontstaan, worden ook wel boosheidsrimpels genoemd.

De bijbehorende gelaatsuitdrukking wordt ook wel ‘het boze oog’ genoemd.

Vaak is deze rimpel het gevolg van intense concentratie of spanning, bijvoorbeeld tijdens het werk of tijdens autorijden.

Wat is Botox en hoe werk het.

Botox is een in de natuur voorkomend eiwit. Wanneer het in een spier wordt geïnjecteerd, blokkeert het de zenuwimpuls.

Deze blokkade zorgt ervoor dat de betrokken spier niet meer aangespannen kan worden.

Andere zenuwfuncties – zoals het gevoel – worden niet beïnvloed.

Hoe weet ik dat de behandeling met Botox de juiste voor mij is.

Er zijn meerdere methoden om rimpels en rimpelvorming te voorkomen. De keuze voor een specifieke methode hangt af van de ernst en de plaats van de rimpels. Uw arts zal de mogelijkheden met u bespreken en samen met u de beste methode kiezen.

Wanneer rimpelvorming heeft plaatsgevonden door het voortdurend aanspannen van bepaalde spieren, biedt Botox hierbij zeker een oplossing. Diepe rimpels in het gezicht kunnen aanvullend behandeld worden met vulmateriaal, dit kunt u met uw arts bespreken.

Wat houdt deze anti-rimpelbehandeling nu precies in.

Gebruikmakend van een zeer dun naaldje, wordt Botox in die spier geïnjecteerd, die verantwoordelijk is voor het ontstaan van de rimpel. Door zeer dunne naaldjes te gebruiken, wordt eventueel optredende pijn geminimaliseerd.

Sommige patiënten ervaren een kortdurend brandend gevoel.

Hoe lang houdt het effect van de behandeling met Botox aan.

Vanaf 7 tot 14 dagen na de behandeling is de werking van Botox maximaal.

De werking houdt zo’n drie maanden aan. Wanneer dan de behandeling wordt herhaald, kan het effect 4 a 5 maanden aanhouden.

Complicaties.

Zoals bij elke andere injectie in de huid kunnen huidirritatie, huidinfectie en ook – in zeldzame gevallen – een lichte zwelling en/of hematoomvorming (bloeduitstorting) optreden.

Al deze ongewenste reacties verdwijnen binnen enkele dagen.

Er zijn bij de behandeling van rimpels geen bijwerkingen bekend, die lange tijd negatieve gevolgen hebben.

U mag in elk geval gedurende 2 uren na de behandeling niet gaan liggen en gedurende de dag van behandeling het behandelde gebied niet masseren of wrijven. Ook zijn zonnebaden, zonnebanken, scrubben, peelen, stomen, de sauna bezoeken of een behandeling van de schoonheidsspecialiste ondergaan niet toegestaan.

Heeft U nog vragen of twijfels,

neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op

06-12767000

bottom of page